Ik ben Saartje Blanken en woon met veel plezier in het mooie Breukelen samen met mijn man en onze labradoodle. Onze kinderen zijn het huis uit,  maar gelukkig komen ze nog zeer regelmatig een paar dagen bij ons thuis. Ik vind het dan heel gezellig om lekker te koken en samen aan de grote tafel bij te praten.

Ik ben leefstijlcoach en zeer gedreven voor dit mooie vak. Mijn enthousiasme is zo groot omdat je met een gezonde leefstijl zoveel kan bereiken. Gelukkig is er ook steeds meer aandacht voor gezonde leefstijl. Maar soms is het moeilijk om uit alle informatie te halen wat goed voor jou is. En dan kan ik jou helpen.

Omdat ik het belangrijk vindt om adviezen te geven die wetenschappelijk onderbouwd zijn, heb ik een Post-hbo geaccrediteerde opleiding gevolgd voor leefstijlcoach bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Ook heb ik mij gespecialiseerd in begeleiding bij overgewicht en afvallen en weet ik veel over gezonde voeding door mijn opleiding als gewichtsconsulente en voedingsdeskundige, en ben ik aangesloten bij de BGN.

Mijn honger naar kennis over leefstijl is nooit gestild. Ik koop veel kookboeken (die je altijd van me mag lenen), volg nascholingen (van coaching op gedragsverandering, prikkelbare darm, de overgang tot overgewicht en obesitas etc) en verder lees, zie en luister ik alles wat over gezondheid gaat.

Deze kennis deel ik graag met jou en samen kijken we waar jij mee verder kan. Toch zal je zelf ook hard aan de slag moeten als je jouw leefstijl positief wil veranderen. Ik help je graag zodat je weet wat jou drijft en stimuleert zodat je acties gaan leiden naar gezonde gewoontes die je je leven lang gaan helpen.

De mensen die ik begeleid ervaren mij als: heel prettig, ondersteunend, zonder oordeel, open, enthousiast en motiverend

Om zelf gezond te blijven let ik op wat ik eet en drink, maak ik elke dag een lange wandeling met onze hond en ga ik meerdere keren per week naar yoga. Maar het belangrijkste voor een gezonde leefstijl is voor mij: elke dag genieten van wat er is.