Ik werk 3 dagen per week met veel plezier op de communicatieafdeling van een universiteit. Daarnaast heb ik een gezin met 3 lieve kinderen. Ik merkte dat ik me graag nog verder wilde ontwikkelen en verdieping zocht. Ik wilde graag mensen helpen, maar wist nog niet zo goed waarmee. Tijdens een etentje met vrienden kwam het gesprek erop of voedingscoach iets voor mij zou zijn. Ik kook en bak erg graag en ben veel bezig met gezonde voeding. Een combinatie van coaching en voeding past helemaal bij wie ik ben. Ik startte enthousiast met een hbo-opleiding tot voedingscoach. En nu heb ik mijn eigen praktijk.

Ik sta helemaal achter de visie van Voeding Leeft en Arts en Leefstijl. Veel welvaartsziektes worden veroorzaakt door ons overvloedige voedingspatroon en drukke leven. Overgewicht komt steeds meer voor, ook bij kinderen, waardoor de kans op ziektes en het gebruik van medicijnen aanzienlijk wordt verhoogd. De oplossing ligt vaak bij het aanpassen van voeding en leefstijl. Hoe mooi is het om anderen hierbij te kunnen helpen.

Deze quote van Voeding Leeft staat voor wie ik ben: “Voeding Leeft werkt met mensen die anders durven denken. Mensen met een open blik, die positief zijn en niet geloven in één waarheid”