Intakegesprek

Als je bij mij start voor voedingsadvies dan is de eerste afspraak een intakegesprek van ruim een uur. We bespreken wat je graag wil veranderen, je doelen en je huidige eetpatroon. Ook komen onderwerpen als eventuele klachten, beweging, slaap, stress en ontspanning aan bod. Verder word je gewogen en gemeten en ik zal je vragen om een aantal dagen een eetdagboek bij te houden.

Adviesgesprek

Tijdens het tweede gesprek bespreken we je voedingspatroon en leefstijl en kijken we samen welke haalbare stap(pen) jij kan nemen om naar een gezonder eetpatroon te komen en om je doel te behalen. Je krijgt het voor jou op maat gemaakte voedingsadvies. Het tweede gesprek duurt een uur.

Vervolggesprek

De vervolggesprekken duren 45 minuten, het is afhankelijk van jouw vraag hoeveel er nodig zijn. In deze gesprekken kijken we wat er goed gaat en waar nog wat aangepast kan worden.

Tijdens elk consult word je gewogen en gemeten.

Als je nog niet zeker weet of Gezond met Saartje iets voor jou is, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten. Dit gesprek is gratis en kan ook telefonisch.